Hogyan kerülhetnék be a pszichiátriára?
Figyelt kérdés
Szeretnék befeküdni egy kicsit...amm hnap pszichológushoz meek...2010. febr. 17. 17:59
1/10 anonim válasza:
1.kis boríték nagyobb pénzösszeggel
2.szaladj neki a falnak
válassz
2/10 anonim válasza:
Tölts el 10 percet a pasimmal XD
4/10 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat vártam...3.vá.:nem tudom...
2010. febr. 19. 16:19
5/10 anonim válasza:
öngyilkoság! nem kell sokat várni! mehetsz is!
6/10 anonim válasza:
Elmész háziorvoshoz és egyszerűen megmondod neki,hogy te szeretnél egy kicsit befeküdni,mert ott olyan jól éreznéd magad és úgy tetszene,meg minden.Hidd el,nem kell majd sokat győzködni,magától fog beutalni.
7/10 A kérdező kommentje:
jajj méért kell ennyire ilyennek lennetek....
2010. febr. 22. 13:43
8/10 A kérdező kommentje:
Amúgy 13 éves vagyok.
2010. febr. 23. 13:05
9/10 anonim válasza:
Azóta valószínűleg voltál pszichológusnál, és én azt tanácsoltam volna, hogy vele beszélj, ő megmondja, hogy mennyire van rá szükséged, és egy kiadós beszélgetés-lelkizés elég-e. Mi volt amúgy?
10/10 Cila123 válasza:
Pszichiátriára befeküdni? A legbutább dolog! Én is voltam ott 10 napot. Egy robot lett belőlem.10 napig mindent megcsináltam, de 3 hónapig utána semmire sem emlékeztem. Még azt sem tudtam ki látogatott meg. 3 hónap után kezdet visszatérni az emlékezetem, kezdtem emlékezni a velem ott történtekkel.A kezelés semmit sem ért. Ez már 10 éve történt, azóta messze elkerülöm a pszichiátereket. Szedek kétféle gyógyszert és elég jól vagyok.Sajnos úgy reá szoktattak, ezekre a drogokra, hogy még a szomszédba sem megyek nélkülük. A gyógyszer egymagában nem sokat segít, dolgozz, sportolj, foglalt el magad. Olyan dolgokkal foglalkozz, amik lekötik a figyelmedet és feloldják a fix gondolataidat,amelyek elterelik a problémákról a figyelmedet.A pszichiátriai problémák olyan alattomosak, ha egyszer beléptél a mókuskerékbe, többet sohasem szabadulsz, amíg teheted kerüld a kórházat és a pszichiátriai kezelést. Tüneti kezelés az egész, a gyógyszereket otthon is betudod szedni.Ott olyan dolgokat látsz, ami nem tesz jót a pszichédnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!