Hogyan kerülhetnék be a "csapatba"?
Az a helyzet h az osztályban van kb 5 lány velem együtt. Mind a 4-en nagyon jól megvannak egymással, állandóan van közös témájuk mindig tudnak miről beszélni. Régebben az egyik közülük a legjobb bnőm volt, de "elárult" engem egy sulis balhéban. (nem vagyok balhés még mielött félreértenétek, csak túlságosan védtem a bnőmet és én másztam ki belőle szarul. még most is vannak következményei.) Na visszatérve az elejére. Én amolyan csendesebb fajta vagyok. Legtöbbször egyedül ülök, figyelek órán (már amennyire:D) inkább fiúkkal szoktam beszélgetni meg hülyéskedni. Szünetekbe meg barátommal vagyok. Annyi a kérdésem hogy hogyan kerülhetnék be én is abba a bizonyos (csajos) csapatba? Nem akarom h a legjobb barátnőim legyenek, de azért néha jólenne ha engem is beavatnának az "élet rejtelmeibe" :D meg néha dumcsizzunk. A legtitkosabb gondjaimat, bajaimat stb nem akarom rájuk bízni csak azt akarom h velem is törődjenek és engem is hívjanak ha van vmi. Néha-néha külön vannak akkor az egyik csajszival szoktam dumcsizni.
Tesi órán is mikor mindenki átöltözött akkor ők leülnek körbe és elkezdenek dumcsizni. Én meg ha odamegyek nem küldenek el meg nem csinálnak semmit, de csak állok ott mint f_sz a lakodalomba és nemtok mit hozzászólni a dolgokhoz. És ezt megunom pár perc után és inkább elmegyek onnan. Jaah meg úgy érzem nem igazán vagyok közéjük való mert mind festi magát meg olyan különcnek érezném magam köztük; Nem hordok olyan szexis ruhákat, inkább sportos vagyok meg ilyenek… Nemtudom mennyire érthető amit leírtam, de azért remélem tudtok adni pár ötletet! Előre is köszi
És még annyi h kettő közülök csak a f_sz körül forog…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!