El fog ez múlni magától? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap délelőtt hosszú órákon keresztül nem volt lehetőségem elmenni pisilni, pedig nagyon kellett. Miután végre sikerült elmennem, elkezdett fájni a húgyhólyagom. Ma egész nap fájt és feszült. El fog ez múlni?2013. márc. 13. 23:30
1/3 anonim válasza:
Persze, el fog múlni. Valószínű idegi alapja is van neki, próbálj ellazulni és aludj egyet. Reggelre lehet már nem is fogod érezni! :))
2/3 anonim válasza:
A húgyhólyagod fala a nagy telődés miatt túlfeszült. A fájdalom 2-3 nap alatt teljesen el kell, hogy múljon. Ha nem múlik el, akkor a hólyag izomzata, a vérerek nagyobb fokban sérültek. A veséje is megfájdulhat valakinek a túlnyomás miatt, ha valaki tényleg nagyon sokáig visszatartja a pisilést, mondjuk akár fél napig is... Ez még veszélyesebb lehet.
(Egyébként hány órán keresztül tartottad vissza, és miért nem volt lehetőséged elmenni pisilni?)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azóta már szerencsére rendbe jöttem, másnapra teljesen elmúlt a fájdalom, de őszintén bevallom, hogy nagyon megijedtem. Egyébként kb. fél napig nem tudtam elmenni. Egy értekezleten voltam, de a szünetekben mindig odajött valaki. Egész nap csak ittam, még enni se volt időm...
2013. márc. 19. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!