Amióta neki álltam aerobicozni és tornázni, fáj a térdem. El fog ez múlni magától?
Kb. 2 hete tornázok rendszeresen minden nap. 1 hete viszont eléggé fájnak a térdeim, félek hogy valami baj van/lesz.
Egyesek szerint most azért fáj, mert előtte nem mozogtam. El fog múlni?
lehet, hogy azért fáj, de ha nem orvosolod könnyen lehet belőle ízületi porckopás, és az sok-sok szenvedést tud okozni!
Nekem is fájt, kattogott a térdem edzések közben. Az butaság, hogy ne csinálj olyan gyakorlatokat, erre én azt válaszoltam, hogy akkor a combomra ne edzek, vagy mi?:)
elkezdtem ezt szedni: [link]
ízületvédő, és nagyon jó:) már egyáltalán nem fáj a térdem és nem is kattog! Drágának drága, de megéri. Akár felesbe is megveheted valakivel, én a párommal közösen vettem, mert rengeteg van benne, 6 levél!
22L
Nekem is volt ilyen mikor edzeni kezdtem, de egy kis szünettel elmúlt, azóta újrakezdtem és rendben van.
Szerintem hagyd egy ideig az erőltetését. Meg persze told a Bérest:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!