A mai 10-12 évesek mért hordanak melltartót?
de most komolyan, nincs is a legtöbbnek még semmi melle de anyuci ráadja vagy megveszi neki mert h kislányom hordani kell...
vagy éppenséggel a gyerek nyögi be h szeretne melltartót hordani... de mégis mit tartana benne ??-.-
csak annyit lehet ezzel elérni h kevésbé lesznek erősebbek a "ha majd nagyobb lesz" a leányzó mellizmai így már 30 évesen lötyögni meg lógni fognak mivel megszokták h tartották őket világ életükben... ezigynemjó.
a legtöbb 12 évesnek már van melle mostanában :D
hameg nincs, csak képződmény, akkor vesz magának egyet, mert azthiszi ettől jobb nő lesz.
amúgy egyetértek veled abban, h mikor én kislány voltam, anyukám sosem engedte a melltartót, merthogy nagykoromban csúnyák lesznek a melleim, hamár 13 évesen a kezdetleges melleimre is melltartót veszek:D így nemhordtam melltartót, kb csak mostkezdtem el (24 évesen:D) nemazért mert eddig tiltotta, hanem mert megszoktam a melltartó nélküliséget és baromi kényelmetlen volt a melltartó mikor felvettem.
naszóüval, mostígy kezdek hozzászokni, de a melleim szépek, feszesek, kerekek, nem lógnak, szal minden oké
jó bocsánat sajnos úgy látszik nem tértem ki egészen a részletekre... nem azokra gondoltam akiknek van mert oké nekik egy toppszerüizé jó...
de akiknek nincs semmi amit tartson...˙(<-róluk van szó)
12 évesen se "toppszerűt hordtam mert volt ott valami"... Nekem már 12 évesen 85/C-s mellem volt.. Biztos jol nézett volna ki egy szál topban....
De azokat én sem értem, akiknek nincs semmi, de már melltartót vesznek, még gázabb ha kitömik :DDD
14/L
én is 12 vagyok, anya nem erőlteti és nekem meg megfelel a top, télen atléta
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!