Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kényelmetlenül érzem maga?

Kényelmetlenül érzem maga?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Ülök a gép előtt és kényelmetlenül érzem magam a bőrömben legszivesebben most bele vernék eggyet a falba de nem tudom miért van ez.(Persze nem vagyok örült).A suliban is a padban kényelmetlenül érzem magam ahogy a pulover piszkálja a nyakamat meg nem simul rendesen rám.Meg így simán is kényelmetlenül vagyok.A vállaimban érzek ilyen feszültséget olyan jól esne egy jó masszázs de nincs aki meg maszírozna.Szerintetek mit csináljak ezek ellen?

2013. márc. 13. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Tudom mit érzel! Velem is szokott ilyen lenni. Sokszor este mikor lefekszek az ágyba, úgy érzem muszáj megmozdulnom, mozognom, mert nem jó valami! Nekem az szokot segíteni, hogy megpróbálom az összes porcikámat megnyújtóztatni!

Nagyon kellemetlen érzés!

2013. márc. 13. 21:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Pl.: Elöször szedj MagneB6-ot, az ilyenre van.. nem jut elég magnézium a szervezetedbe... 2-3 nap és elmúlik.

Továbbá sportolj, sátálj, fuss, légy sokat a legegőn, haverkodj.

Ha ez mind nem segít akkor doki, az majd ad nyugtatót.

Nekem is volt ilyen, nem vettem komolyan... Szorongásos depresszió, meg pánikzavar lett a vége. Most Xanax, meg egyéb bogyók, meg terápia. 1-2 hónap alatt nagyon el tud durvulni.

2013. márc. 13. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!