Kényelmetlenül érzem magam, amikor a barátomnál nagyvécéznem kell. Ti hogy vagytok ezzel?
Az én barátnőm csak akkor érzi kényelmetlenül magát , ha utána bemegyek én is :D
Vagy ha nem éri el az ablakot és be van zárva :D
De egyébként tök természetes dolog ez is , mindig mondtam neki , hogy e miatt nem fogok másként nézni rá .
Az elején, egy kevés ideig, én is így voltam vele, de beleszoktam. Neked is menni fog, csak idő kell.
Ne görcsölj rajta, senkinek nem rózsa illatú, teljesen hétköznapi, emberi dolog. Ha ezért kiszeret belőled, akkor meg meg is érdemli!
eleinte az ember inkább otthonra tartogatja...
aztán muszáj...
aztán még egy ideig gondosan ügyel rá, hogy ne rögtön utána menjen be az édes, inkább leül a klozetajtó elé, csak ne nyissa ki...
aztán csak szól, hogy most ne menj be még...
aztán nem törődik vele, hadd menjen be...
aztán lassan előjön a versenytk@kilás, hisz jobb ha nekem kell előbb...
aztán témává válik a téma...
aztán jön a fúj de bűzt csináltál szöveg...
meg hogy az enyémnek nincs szaga...
további fújjogások...
szóval szép az élet!
porcelánistent - hat ezen nagyon jot rohogtem! :)
Ne aggodj kedves kerdezo, az elejen nallam is igy volt de egy ido utan megszokod es mar nem is fogsz vele foglakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!