Miért viszketek mindig elalvás előtt?
Figyelt kérdés
Mindig amikor elaludnék, elkezd viszketni valahol valamim(teljesen eltérő helyek), s kizökkent az elalvás fázisából.S emiatt nem bírok elaludni sokszor, mert mindig felébreszt a viszketés. Nem hiszem, hogy az ágyneművel van a baj, a páromnak semmi baja.
Veletek nem szokott ilyen lenni?
2013. márc. 11. 22:40
1/13 anonim válasza:
Mióta van ez?Ágymelegben mindenféle viszketés fokozódik.Van valami a bőrödön?
2/13 A kérdező kommentje:
Nincs kiütés, csípés. Csak ha megvakarom a nyoma.:)
2013. márc. 12. 19:36
3/13 A kérdező kommentje:
Nem rég óta van egyébként.
2013. márc. 12. 19:36
4/13 anonim válasza:
Kisebesedik a vakarásnyom? Aludtál máshol mostanában?
5/13 A kérdező kommentje:
Nem, egyiksem.
2013. márc. 12. 20:38
6/13 A kérdező kommentje:
Mér arra is gondoltam, hogy nem-e ilyen pszichés dolog, hogy tudom el kell aludni, ez visszatart:D
2013. márc. 12. 20:40
7/13 anonim válasza:
De lehet pszichés is egy viszketés.Ha nincs más tünet,akkor valószínűleg az. Gondoltam allergiára is, pl. mosószer,öblítő,de az a ruháidban is benne lenne.Azért kérdeztem,h aludtál-e máshol,h nem "szedhettél-e" össze valamit,de ezek szerint az is kizárt.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:) Majd kiderül marad-e hosszú távon is, vagy csak akkor van, ha hajnalban kell kelnem, s már azt nézem mennyit aludhatok még.
2013. márc. 12. 21:37
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves Tőled!:)
2013. márc. 13. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!