Elkaptam az új vírust?
Melyik új vírusra gondolsz? Csak mert naponta fedeznek fel vagy 10-20 újat minimum.
Amúgy meg biztos elkaptad, ezek a tünetei még véletlenűl se lehetnek másnak a tünetei. Te jó ég! Te is rohanj és oltasd be magad, aztán majd tessék nagyon meglepődi, ha le tetszik bénulni! Ha nem oltatod be magad, meghalsz. Még akkoris, ha ez semmivel sem súlyosabb egy sima influenzánál! Úristen, fáj a fejed, ez már tényleg nagyon komoly.
Egyébként érdekes a logikád az este kelnem kell, mert reggel suli dologgal. Ugye te sem szeretnél éretségizni?
Most miért kell így beszélni???????
Meg van ijedve!Te is az lennél nyilván!Még ha ilyen nagy szád is van most!
Kedves kérdező!
Nem biztos,hogy ez az új influenza van neked.Figyeld a hődet.Ha lázas vagy irány a doki.Nekem a kislányom volt most ilyen tünetekkel.Az orvostól megkérdeztem,hogy lehet ez a H1N1?Azt mondta,hogy nem tudják megkülönböztetni és nem olyan vészes az a betegség mint aminek beharangozták.A "sima" influenzába is halnak meg.Csak arról nincs szó a tv-ben.
Egy kicsit túl van lihegve ez a H1-N1 azt hiszem.
A klasszikus megoldások itt is segítenek (sok folyadék bevitel, C vitamin, pihenés) és egy kicsit kevésbé legyél hipohonder.
Én egészségügyben dolgozom évek óta. ezek új vírusok álladóan fel vannak fújva, óriási pénz van a kutatásokra emiatt, ami sok magánzsebbe vándorol.
Nekem bent a kórházban egy orvos kolegám azt mondta, hogy szerinte tök felesleges az oltás, mert mióta mexikóból ideért 55xör mutálódott. Az éves influenza elleni oltások is csak egy adott törzs ellen védenek, nem minden fajta influenza ellen. Tök átlagos influ, más a neve, kicsit a tünetei is mások, ugyanúgy a veszélyeztetett korcsoport az idősek, kisgyereket, terhesek és a krónikus betegek, vagy a leggyengült immunrendszerűek.
Valóban sok folyadék, plusz vitaminok ( béres cspp nagyon jó) tudnak segíteni a megelőzésben. mert aki csak gyorskajákon meg számítógépen él, valószinűleg gyenge libafos immunrendszere van.
Szerintem ha komolyabb tüneteid: légzésnehézség nincsenek, a lázcsillapitáson kivűl, azt is csak 38 felett a szervezet elvégzi a dolgát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!