Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elkaptam a hányásos hasmenéses...

Elkaptam a hányásos hasmenéses vírust. Lehetséges lenne a következő dolog? (fontos nagyon)

Figyelt kérdés

ma reggel kb 7:15kor hánytam elsőnek. utána rá egy órára volt hasmenésem, de már reggel óta nem hánytam csak hasmenésem volt még. lehetséges lenne, hány át ment rajtam a vírus, és csak a hasmenés marad és nem hányok már a mai nap? ha kb 4ig nem hányok akkor nem fogok már?

nagyon fontos.

2011. márc. 26. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
elméletileg nem, dehát a betegségek kiszámíthatatlanok.... :S
2011. márc. 26. 11:20
 2/8 A kérdező kommentje:
pedig kezdtem reménykedni hogy ma már nem hányok :(
2011. márc. 26. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Csalan-koromvirag-kamilla. Ezekbol keszits teat, tehat a keverbol, es ez segiteni fog, mivel tisztito, de virusolo es nyugtato hatasuk is van.
2011. márc. 26. 11:24
 4/8 A kérdező kommentje:
orvos azt mondta hogy csak ilyen háztartási kekszet meg vizet ihatok, teát nem :/
2011. márc. 26. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:
első vagyok....nálam ezek a betegségek mindig úgy voltak (bár nagyon ritkán kaptam el ilyen vírusokat) hogy kihánytam magam egyszer és utána már nem hánytam, de hasmenésem azért volt....ezek általában így szoktak lenni, legalábbis nálam...
2011. márc. 26. 11:44
 6/8 A kérdező kommentje:
én is csak egyszer hánytam még ma, remélem többször nem is fogok. hasmenésem az van, meg fáj a hasam. de hányingerem az nincs. köszönöm a választ :)
2011. márc. 26. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezek a teak gyogyito hatassal birnak, s igy segiteni fognak abban, hogy gyorsabban felgyogyulj.

kamilla: hasfajasra, gorcsokre. Koromvirag: gyomor es belrendszeri betegsegekre, virusos megbetegedesek es bakteriummal fertozott valadekok ellen is segit a teaja.

A csalan a legjobb vertisztio es egyuttal verkepzo gyogynoveny is.

Tehat a Te esetedben artani nem fog, mivel fogyasztod a gyogyteat, es mellette eszed a haztartasi kekszet, fott burgonyat, vagy a parolt rizst.

Jobbulast!

2011. márc. 27. 14:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Már jól vagyok :)

2011. márc. 28. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!