Elkaptam a hányásos hasmenéses vírust. Lehetséges lenne a következő dolog? (fontos nagyon)
ma reggel kb 7:15kor hánytam elsőnek. utána rá egy órára volt hasmenésem, de már reggel óta nem hánytam csak hasmenésem volt még. lehetséges lenne, hány át ment rajtam a vírus, és csak a hasmenés marad és nem hányok már a mai nap? ha kb 4ig nem hányok akkor nem fogok már?
nagyon fontos.
Ezek a teak gyogyito hatassal birnak, s igy segiteni fognak abban, hogy gyorsabban felgyogyulj.
kamilla: hasfajasra, gorcsokre. Koromvirag: gyomor es belrendszeri betegsegekre, virusos megbetegedesek es bakteriummal fertozott valadekok ellen is segit a teaja.
A csalan a legjobb vertisztio es egyuttal verkepzo gyogynoveny is.
Tehat a Te esetedben artani nem fog, mivel fogyasztod a gyogyteat, es mellette eszed a haztartasi kekszet, fott burgonyat, vagy a parolt rizst.
Jobbulast!
Köszönöm a választ.
Már jól vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!