Elkaptam valami vírust?
Figyelt kérdés
az elmúlt háronegyed órában kétszer mentem el a vécére. híg székletem van, szinte vizes. Ma 3 óra fele is kétszer voltam vécén, először rendes széklet, aztán kissé hígabb, de még nem gyanakodtam szokott ilyen lenni... Nem ettem semmi mást mint amit máskor nem ettem volna még. Ezen kívül hányingerem van, nincs étvágyam: Már délben semmi ettem úgy mint máskor, most estére pedig már semmit sem kívántam. Pedig nagy étvágyú vagyok. Lázam nincs. Mostanában sok embernek van hányos, hasmenéses betegsége, lehet elkaptam?2011. febr. 14. 18:48
1/2 anonim válasza:
1,elkaptál valami betegséget
2,elrontottad a gyomrod valamivel,amiröl nem is gondolod.
2/2 anonim válasza:
Én már szerencsére 2 hete túl estem ezen. Hányinger és hasmenés, mindez eltartott egy hétig. Közben a harmadik napon be is lázasodtam. Lázcsillapitón kivül semit nem szedtem, elmúlt magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!