de most 1-2 hete kezdett el fájni a pisilés is..van hogy begörcsöl a vesém,és meg sem tudok mozdulni..
de kihez forduljak?
a házi orvosom erre azt mondja hogy honnan tudom hogy a vesém fáj? :S mit csináljak ?
hova menjek vele?
előre is köszönöm a választ :)
2013. márc. 10. 11:50
1/7 anonim válasza:
ha a háziorvosod nem hajlandó segíteni, akkor menj a legközelebbi kórházba. Szerintem ha ott bemész a sürgősségire, onnan elirányítanak a megfelelő osztályra...amúgy szerintem ha a háziorvosodnak ennyi a válasza, akkor inkább keress másikat. Ezzel nem szabad játszani.
2013. márc. 10. 11:54
2/7 anonim válasza:
urológiára tudsz menni, de hogy kell-e beutaló azt neked kell megnézni
2013. márc. 10. 11:55
3/7 A kérdező kommentje:
szóval akkor urológiához kell fordulnom a vesémmel? a legközelebbi korházba?
2013. márc. 10. 11:57
4/7 anonim válasza:
első vagyok. Igen, oda kell menni, de ilyen hozzáállással a háziorvosod vajon ad-e beutalót?
2013. márc. 10. 11:58
5/7 anonim válasza:
Azért írtam, hogy szerintem menj a kórházba, ott talán hamarabb eljutsz az urológiára.
2013. márc. 10. 11:58
6/7 A kérdező kommentje:
hát,holnap elmegyek a házi orvosomhoz aztán kérek egy beutalót az urologiára ..! vagy ad.. vagy max elküld vizelet vizsgálatra..
csak szerintem tényleg baj lehet a vesémmel.. mert egy nap megiszok ilyen 6-7liter vizet,és egy nap csak 2-szer megyek a mosdóba,vese görcseim vannak..és ha tesi órám van,akkor ha le kell feküdnöm a földre akkor ismét jön a görcs,mert hideghez érek..:S vagy nem tudom :$ de sokszor van ilyenem..de a házi orvosomat hidegen hagyja.. nem érdekli..:S
2013. márc. 10. 12:03
7/7 anonim válasza:
azért mondom, szerintem váltsd le. én is háziorvost váltottam, mert magasról tett rá mi volt velem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!