Kinőhet még a hajam?
Ha kitépték a hajamat akkor az még visszanőhet? Féltestvéremmel nagyon csúnyán összevesztünk,tegnap egészen a hajhúzásig. Amikor veszekedtünk nem tűnt fel,de aztán elmentem,hogy kifésüljem a hajam, és borzasztóan megijedtem. Ahogy fésültem marokszámra maradt a fésűben a hajam. Számoltam és 7 teljes maroknyi hajam maradt a hajkefében. Most nagyon meg vagyok ijedve,mert amúgy is kevés hajam volt,de mostmár,ha előre rakom, hogy látszódjon is belőle v.mi akkor hátul nem marad semmi.Tényleg jóval kevesebb lett a hajam!:(( Vissza fog még nőni valaha is,amit kitépett? :S
(És most ne kezdjetek kioktatni,hogy nem szép a verekedés, főleg nem testvérek között,mert nem a testvérem csak a FÉLtestvérem. Nagyon nem ugyanaz!!! Hanem légyszi arra válaszoljatok,hogy visszanőhet -e még vagy nem,mert nagyon félek,hogy soha nem fog újra kinőni :(((( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!