Másnaposságra vehetek be daedalont?
hát nem tudom lehet hogy a hányingereden segít de vannak kifejezetten ilyen másnaposságra való gyógyszerek (sparban dolgoztam, ott láttam ilyet, ott szokott lenni... pénztárnál vagy az üdítőknél keresd)
de nem tudom mennyire hatásos mert én nem iszom:)
Nekem a jó hideg szénsavas coca cola jót szokott tenni.
De alegjobb, az sajnos illegális. Egy kis spangli és nem is emlékszel a másnaposságra, a gyomorfájdalomra meg főleg nem :)
A Daedalon eredetileg antihisztamin (allergia ellenes gyógyszer), és a mellékhatása az, hogy hat a hányásközpontra, meg hogy sok mindenkit elaltat. Jobb, ha inkább B6 vitamint, vagy Cerucal-t, vagy Emetron-t veszel be. Ezek kimondottan hányingerre vannak (a B6 vitaminból többet is bevehetsz, leginkább ezt javaslom).
Ja, és a múltkor láttam az egyik hipermarketben a kasszánál másnaposság elleni tablettát :) Egy szem tabletta van becsomagolva, azt hiszem 500 forintért lehet kepni. Nem tudom, hogy ez tényleg hatásos-e, de már ilyen is van.
Jobbulást kívánok!
(ápolónő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!