Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a jobb megoldás a Stilnox...

Mi a jobb megoldás a Stilnox mint altató, vagy a Xanax mint nyugtató?

Figyelt kérdés

Néha a nagy hajtás, kimerűltség miatt nem tudok elaludni, mert túl felpörögtem és nem tudok kikapcsóni?

Az alternativ módok nem használnak, teák, illóolajok stb.

Ha csak ritkábban használom hozzátudok valamelyikhez szokni és ha igen melyik a veszélyesebb?

2009. szept. 13. 11:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Előző vok. És kikérem magamnak, hogy amit mondok, az nem igaz. Így ismeretlenül senki ne mondjon rólam ilyesmit attól, hogy más a véleménye, akárki is.

(ápolónő)

2009. szept. 14. 15:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy "placebo"?
2009. szept. 15. 09:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Placebo = semmi hatóanyag nincs benne, csak azt mondják a páciensnek és ha így is hat a "gyógyszer", akkor tudni lehet, hogy a betegnek pl. fájdalomcsillapítónak mondott szőlőcukor esetében csak pszichésen van fájdalma, igazából nem.
2009. szept. 15. 20:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy "placebo"???
2009. szept. 16. 10:18
 15/15 anonim válasza:
100%
Szia! Régebben én is féltem ezektől a szerektől, hozzáteszem, hogy most sem akarok rájuk szokni. Nekem kb. 1,5 évvel ezelőtt jelentkezett, idegi alapon a nem alvás. Aztán nagy nehezem kértem a dokitól altatót, a stilnoxot ajánlotta. Nagyon jó gyógyszer, simán fél-egy óra alatt bealtat. A következő nap nem vagyok levert, álmos, szinte semmi mellékhatása nincs. Persze nem azt mondom, hogy szokjál rá, hanem akkor használd, ha tudod, hogy nehéz napod lesz, és fontos a pihenés a napi teljesítményhez. Hidd el a gyógyszer sokkal jobb, mintha nem tudnád élni az életedet normálisan. Ha a problémád folyamatos, akkor ennek biztosan más okai vannak, amit vizsgáltass ki. Javaslom első körben az informed weboldalt. (Egy nem egészségügyis).
2009. szept. 26. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!