Mi a jobb megoldás a Stilnox mint altató, vagy a Xanax mint nyugtató?
Néha a nagy hajtás, kimerűltség miatt nem tudok elaludni, mert túl felpörögtem és nem tudok kikapcsóni?
Az alternativ módok nem használnak, teák, illóolajok stb.
Ha csak ritkábban használom hozzátudok valamelyikhez szokni és ha igen melyik a veszélyesebb?
Mindkettő ugyan olyan veszélyes és függőséget okoz. Tapasztalatból mondom, hogy ha ilyesmit veszel be este, másnap nem kipihentebb leszel, hanem csak még bágyadtabb...
A helyedben mindenek előtt megpróbálkoznék a Sedatif PC nevű homeopátiás tablettával. Nekem kiválóan bevált és nem káros, nem tudod túladagolni, nem okoz függőséget. A helyes használat melett (ne használj mentolosat, erre van a homeogene fogkrém, és előtte-utána fél óráig ne egyél-igyál semmit, ne használj illóolajat sem és a legjobb, ha lefekvés előtt a 2 tablettát a nyelved alá teszed, így gyorsabban hat), kiválóan jól fogsz aludni.
Patikában kb 800 forint.
Ha az elalvás nehéz akkor a stilnox jó lehet.Rövidebb hatású mint a xanax gyakorlatilag csak az elalvást segíti szóval lehet.
Xanax sem rossz de nagy a hozzászokás veszélye szóval azzal óvatosan.
A Seadtif PC homeopátiás szer azaz teljesen hatástalan szerintem feleslegesen kidobott pénz lenne.
orvos
Persze, nyilván egy orvos sem fog homeopátiás, vagy természetes módot javasolni. Ha meg hozzászok és hatástalan, akkor emeld csak az adagot...
(mellesleg megjegyzem, hogy én komoly pánikbetegségből gyógyultam ki, homeopátiás és más természetes módszerekkel) Ezeknek a gyógyszereknek a fő gondjuk az, hogy a problémát nem szünteti meg, csak elnyomja azt.
Mivel a kérdés a stilnox vs. xanaxról szólt ezért írtam róluk.
Csak nehogy szó érje a ház elejét.
Akkor gyógynövénykészítmények:
HOVA , Valeriana drazsé ezek enyhe esetekben hatásosk lehetnek elsőként ezeket lenne érdemes kipróbálni
A homeopátiás szerek azért lehetnek hatásosak mert placebo hatással operálnak ami lelki eredetű problémáknál nagy segítség lehet, de attól még teljesen tudománytalan asz egész elmélete.
a Stilnox segít, de a Xanaxtól nem igazán lehet aludni. legalábbis nekem nem sikerült, még négytől sem.
ha nem rendszeresen szeded, akkor nem para, nem fogsz rászokni.
A homeopátiás szerek nagyon hatásosak, ha megfelelően, körültekintéssel alkalmazzák. Mindenképp próbáld ki, kövesd a betegtájékoztatóban levő utasításokat! Egy próbát mindenképp megér. Csak utána nyúlj Stilnox-hoz!
(ápolónő)
tudom , hogy nem szabad itt vitatkozni , de kedves "áplónő " nem mondj olyat ami nem igaz. Nem volt egyetlen randomizált kontrollált tanulmány ami igazolt volna bármi hatásosságot a homeopátiás szerekkel kapcsolatban.
A "nekem bejött" meg " az egy ismerősömnek bevált" még nem bizonyíték rá hogy hat.
orvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!