Milyen sampont használjak viszkető, hámló fejbőrre?
Az a problémám, hogy már közvetlenül hajmosás után fehér lemezes képződményt látni a fejbőrömön. Magától nem hullik, csak ha megvakarom. Viszont néhány nappal a hajmosás után már úgy viszket a fejbőröm néhány ponton (a homlokom felett, fülem mögött, tarkómnál, a bőr és a hajas fejbőr találkozásánál), hogy majd' megőrülök tőle. Véresre vakarom, és ez a fehér valami is leválik. Hetente szoktam hajat mosni, de sűrűbben is indokolt lenne, mert gyorsan zsírosodik, ugyanakkor a vége száraz, töredezik. Több sampont is kipróbáltam már, de ugyanúgy fenállt a probléma.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíeni!
Szia! Nekem is ilyen problémám volt hosszú ideig, szinte semmi sem vált be. Már hónapok óta a Seborin hajszeszt használom, ami teljesen megszüntette a panaszaimat. Én Rossmanban vásároltam, csak hajszeszt, a samponról nem tudok nyilatkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!