Hogyan hízhatok?
csokizabálás éktelen mennyiségben!:D
este 10kor még egy kis palacsinta (nutellával persze:D és a tésztába cukrot kell keverni, jó vidéki szokás szerint!)
tészták evése.. pl diós tészta
apropó dió... olajos magvak csemegézése "oll dö tájm".. vagyis napi egy zacskó sós mogyoró, dió...:D
de ez így önmagában nem túl egészséges, úgyhogy igyál mellé sok folyadékot (mondjuk cukros szörpöt:D) és egyél gyümölcsöt!
jameg ilyen olajban sült krumpli.. nem jut eszembe a neve..:D
esetleg ha az utcán vagy, és netán megéheztél, és nincs nálad semmi ilyesmi, ugorj be egy mekibe, 2-3 bigmac erejéig;):D
A sok csokitól csak fájni fog a gyomrod. Én inkább ajánlom, hogy napi 5-6x egyél rendesen, és sok 1oo% gyümölcslevet igyál. Lehet venni olyan 5 literes bio alma-, körte- vagy cékla-, sárgarépa levet. Jó lenne hogy sportolj is, mert sport után kéri a szervezet a kaját! Én is hasonló cipőben evezek mint te, egy kis ideje sikerült 6o kg-ra "feltornázni" magam (ennyi még sose voltam!!!) :) Ja és az n gyomrom is kényes :-S
(178 magas,L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!