Két sör után három Rivotril lehet komolyabb bajom?
Figyelt kérdés
Olyan fél óra telt el a bevétel és a sör ivás között egyenlőre semmi extrát nem érzek talán annyit hogy még a sör hatása is gyengül...Nem akarom én megölni magam csak egy jó estét szeretnék végre.. még egy két szem bele fér ? 05 mg2013. márc. 3. 18:55
1/3 anonim válasza:
Ha neked megér egy gyomormosást,akkor valóban jó estéd lesz
De szedd be az egész dobozzal.Lesz egy szép temetés ,meg egy csúnya halott .Ki előtt játszod az agyad ?
2/3 A kérdező kommentje:
Egyedül vagyok bár úgy érzem erősen túl reagáltad ugyanis még most sem érzek semmit van egy olyan sejtésem nem is fogok...
2013. márc. 3. 20:01
3/3 A kérdező kommentje:
nem értem miért írták ezren ezzen az oldalon hogy ez drog.. persze valamilyen szinten az hiszen a tudatot módosítsa de be nem ál tőlle az ember... ez egy gyógyszer ami a betegeken bizonyára segít ha ideiglenesen is de segít de semiféle kábító hatása nincs szerintem bár elég kis mennyiségel próbálkoztam ha valaki azon gondolkodik hogy be ricsizik annak üzenem hogy ne várjon túl sokat inkább semmit...
2013. márc. 3. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!