Szőrbenövés vagy valami komolyabb dolog lehet?
Figyelt kérdés
Elég rég óta intim területen volt egy pattanás szerűség, de nem fáj és nem volt piros sem. Kör alakú sötét csík volt a bőr alatt. Néhány napja begyulladt és ha nyomom váladékozik. Elég nagy lett és már nem látom a fekete kört. Próbáljam meg tűvel kiszedni (ha szőr..) vagy ne piszkáljam hátha elmúlik?2011. dec. 18. 00:36
1/4 anonim válasza:
Irány az orvos.. A férjemnek egy ilyenből "hátha elmúlik" alapon tályog lett, amit végül kisműtét során távolítottak el, 2 nap kórházi bent fekvés keretében.
És tényleg egy szőrbenövés okozta neki is. Semmiképp ne szúrkáld tűvel, elfertőződhet.
2/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. A bikini vonalamon borotválás után. Nekem 2 hét szenvedés után tűnt el. Kinyomtam belőle a váladékot és kenegettem fertőtlenítővel és bőr nyugtató krémmel. Hosszú volt, de elmúlt!:)
3/4 szamo77db válasza:
Arra kérlek, ne nyúlj hozzá, ne kezdd el "kezelni" magad!
Fordulj orvoshoz, ő rendbe teszi neked! Azon meg nehogy izgasd magad, hogy intim terület, stb. Gondolj arra, hogy
a nők szét kell tegyék a lábukat az orvos előtt, mégis el-
mennek, ha problémájuk van! Amikor meg kell mutatni azt az
elváltozást, gondolj arra, hogy a tenyeredet vizsgálják!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Holnap mentem volna orvoshoz, de tegnap óta azt hiszem leapadt és már nem is fáj, már alig látszik. :)
2011. dec. 22. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!