Mi értelme füvezni?
te most mindenképpen vitatkozni szeretnél valakivel?
felőlem aztán..., állok elébe
elismerem hogy a túlzás nagyon rossz dolog és egészségtelen,
most te jössz valami biológiai magyarázattal hogy miért tompítaná az agyat? természetesen a hatás elmúltával
(segítek ilyen nincs),8-10évig kéne ilyen mértéktelenül használni ahoz hogy kimutatható és létező agykárosodás lépjen fel, néhány hónap szünettel pedig az is reverzibilis...
ne aggódj mire metabolizálódnak a fő hatóanyagok a "tompultság" is teljesen elmúlik, testileg csöppet sem veszélyes, elég ha ráveszed őket hogy heti 1-2alkalomnál ne legyen több és minden optimális keretek között maradhat
Fűtől annyira leszel hülye mint az alkoholtól. Ha egész nap azt nyomatod akkor tényleg elbutulsz, de ha egész nap tv-t nézel az is kikészít agyilag.
Fű, alkohol gyerek kezébe nem való, legyen akárhány éves.
Mind1, engem így se, úgy se tudtok meggyőzni, hogy a fű nem is olyan rossz dolog.. X"D Igazából ha még egy kis idő után normálisak is lesznek.. a legnagyobb gond, hogy elkezdik a füvet, "Á, ez úgy sem káros" akkor kipróbálnak keményebb drogokat is, amikhez hozzá nem nyúltak volna a fű nélkül :"D
És mint kérdeztem, MI ÉRTELME VAN? XDD Én is szívtam, nem is egyszer, csak hogy végre jó legyen. :D (Tiszta marit szívtam nem pedig kevertet) Fél óráig hat, eltompul az agy, hülyének érzem magam.. Valakinek ez bejön? X"D Gratulálok! Értelmiség! :D
Nem vitatkozni akarok, de amit gondolok, azt kinyilvánítom.
a Kapudrog-elméletet már milliószor cáfolták, keress valami újat...
hát a tudomány álláspontja szerint rengeteg jótékony hatása van megfelelően használva és közel sem olyan káros mint a legális drogok(értsd: alkohol,koffein,nikotin különböző fájdalomcsillapítók, antidepresszánsok stb.), az esetleges kártékony hatásokat pedig bőven ellensúlyozzák a jótékonyak
gondolj amit akarsz, én is gondolhatom hogy az ég neonzöld attól még nem lesz az, ellenben kizárt hogy igazi füvet szívtál ha tényleg az történt amit írsz
Azóta te is pure vegytiszta heroint nyomatsz vénásan nem? Elvileg kapu drog, szóval ez csakis így történhet az elméleted szerint kedves kérdező.
Amikor meglátom a kapudrog szót, fizikális fájdalmat érzek, nem értem hogy hogy lehet valakinek ilyen felfogása. A társaság visz maximum bele a keménydrogba.
Alkohol ellen is naphosszat lehetne sorolni az ellenérveket, arra is lehetne mondani hogy kapudrog, de mivel ez kultúránk része, a legtöbb ember már tudja hova tenni az alkoholt, és nem lesz belőle alkoholista.
Ha most az alkohol legalizálása lenne a téma, mindenki az alkoholistákat hozná fel, azt senki sem ismerné milyen meginni egy jó bort, pezsgőt, pálinkát, likőrt, koktélt, abszintot.
Arról nem is beszélve hogy az alkholnál kimutatható TESTI addiktív hatás van(nem is gyenge, mégsem mindneki alkesz), míg a fünél max lelki, az is a haverok és a társaság miatt.
Az hogy te nem élvezted, nem jelenti azt hogy más ne élvezhetné. Neked nem jött be, lehet hogy rossz cuccot próbáltál, lehet hogy rossz volt az alap hangulatod, sokminden lehet, de ettől más miért na használhatná?
És itt csak a fű élvezeti használatát vitattuk ki. Ha neked kedves kérdező, döntened kéne hogy a kémia legújabb csodagyógyszerét, amihez 1 a4-es lapnyi mellékhatás társul, vagy a cannabist fogyaszd melyiket választanád? (tegyük fel erős fájdalom, vagy erős hányingerre kell valamit szedned)
Kedves kérdezo!
Szerintem a barátaid egy fokkal okosabbak betépve mint te.
Felteszel egy kerdest aztan ha valaki a te nezeteiddel ellentetben valaszol akkor mar ki vagy akadva.
Öszinten a te ertelmi szinted sem külömb es 6 évesénél aki tele XDDDD X"DD-z a mondatot mint egy r²tardált.
Szerintem ne kotnyeleskedj bele.
Mi lenne ha én akarnálak leszoktatni a fehernemü hordasrol.
2.
Sz*r anyagot szívtál vagy csak egyszerüen h*lye vagy tépni is. 0.2 dohányba elég ahhoz hogy egy szép estéd legyen ha jó a cucc. En tapasztalatbol mondom hogy 3 órán át hat.
ès hogy valaszoljak a gyökér kérdésedre kedves "TÜNDI"
Mert ellazít pl egy nehéz hét után, jó a haverokkal összeülni egy kicsit lazulni, baromkodni, egy olyan nelkul aki nyomja a Poker Face-t és a doktorátusával habrigál mindenféle f²szságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!