Van amikor egyel többet ver a szívem. Ez mit jelent? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Két szívverés között néha egy erős szívverést érzek, néha pedig ahhoz hasonló az érzés, mikor valamelyik izom magától elkezd rángatózni. Csak akkor szoktam érezni, mikor már legalább pár órája csak ülök vagy fekszek. Van amikor percenként többször is előfordul, hogy egy erőset ver pluszba. 20 F2013. febr. 25. 18:00
1/4 anonim válasza:
Ez mindenféleképpen rendellenesség. Nem biztos hogy valami súlyos dologról van szó, de a szívnek egyenletesen kell vernie. Menj el a háziorvosodhoz, azt megnézi.
2/4 anonim válasza:
Ilyet nagyon ritkán én is érzek, de eddig bármikor nézték meg a szívem azt mondták semmi baja.
3/4 anonim válasza:
Ha nagyot sohajtasz, akkor felgyorsul egy-egy utes erejeig (legzesi arythmia)
Ez nem lehet, hogy pont akkor volt?
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor van, mikor vagy gép előtt vagyok pár órája, vagy már lefeküdtem aludni. Igazából lehet, hogy van máskor is nap közben, csak olyankor nem érzem. A légzésemhez biztos, hogy nincs köze. Igazából nem érzem mindig, van amikor hónapokig nem szoktam. Háziorvos nem hiszem, hogy meg tudja ezt figyelni, mert csak néha jön elő.
2013. febr. 25. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!