Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vérzik ha kakilok?

Miért vérzik ha kakilok?

Figyelt kérdés
Ha kakilok akkor éles fájdalmat érzek és mindig vérzik. Azt hittem elmúlik, de már régóta. Orvoshoz félek elmenni és elmondani.

2013. febr. 23. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Aranyér.Valószínü belsö....Nincs a végbelednél dudor???

Ezen nincs mit szégyelni.SAjnos muszály urológushoz menni mert rákhoz vezethet.

A férjemnek ugyan ez volt.Végén elszánta magát elment dokihoz.Majd egy másik idöpontban helyi altatásban 3 különbözö alkalommal belül a végbelénél leégettek pár darab csomót ami vérzett.Sajnos kontrollra mennie kell,de nem akar.

2013. febr. 23. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Vagy aranyered van vagy ha túl kemény a székleted, akkor csak sima hámsérülés.

Aranyérre van kenőcs, a kezelése pedig a proktológián történik. A proktológia a sebészethez tartozik.

2013. febr. 23. 21:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyszer érezem hogy van 1 dudor mikor kitöröltem, de elmúlt. Azóta nem vettem észre de nem is figyeltem. Nagyon ritkán kakilok 4-5naponta. Mindennap eszem gyümölcsöt nem tudom miért lehet.
2013. febr. 23. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez lehet aranyér, repedés vagy polip is. Mindenképpen érdemes elmenni orvoshoz és kizárni a komolyabb problémákat.

Valóban proctológushoz, sebészhez vagy gasztroenterológushoz kell menni, az urológus mással foglalkozik.

2013. febr. 23. 23:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Az orvos a legjobb megoldás!
2013. febr. 24. 08:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyenesen a Proctológiára kell menni, nem kell beutaló, de azért hívd fel őket és kérj időpontot.

Ne szégyelld magad, nem fognak rosszat gondolni rólad, és senkik nem fog lenézni. A dokik érdeke is hogy ne legyen súlyosabb.

Sajnos nekem is volt ilyen problémám, és elmentem hogy nézzék meg. Én bátor ember vagyok, de azért volt bennem rossz érzés, hogy úristen mi lesz, ki fognak röhögni, vagy szégyellnem kell emiatt magam.

Nem így történt.

Bementem a kezelőbe, feltettek pár kérdést a panaszokról, majd megkérdezték voltam -e ilyen vizsgálaton, és mivel mondtam hogy nem, elmesélték mit fognak csinálni.

Egy vékony kamerás csőszerű célszerszámot síkosítóval bekentek, majd elkellet lazítanom magam az ágyon felhúzott lábakkal, és bedugták olyan 2-3 cm-re. Nem fájt inkább kényelmetlen volt meg fura érzés, hiszen feszítő érzés volt, meg azért ott ugye kijönnek a dolgok, és nem be. Lelkileg rosszabb volt, de sokkal rosszabbra számítottam.

Majd elmondták hogy mi a bajom, felírtak egy kúpot, kenőcsőt, és azt ajánlották hogy igyak sokkal több folyadékot. Egyek levest többet, és legalább napi 2,5-3 liter folyadékot, de nem egyszerre, hanem szétosztva.

Ez kb. 3 éve történt azóta nincs ilyen problémám, és nem csak a székelés minősége illetve mennyisége változott hanem a bőröm is szebb lett a több folyadéktól., sőt a fejfájásom is múlóban.

Úgyhogy ha még nem tetted meg menj el, mert csak rosszabb lesz!

2013. márc. 12. 00:05
 7/7 anonim ***** válasza:
tolj egy beöntést lehet feltapadt a szarod a bélben vagy lenmag az felpuhitja és kijön meg igyál sok vizet.
2016. jún. 8. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!