Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hajas fejbőrön dudor, ami...

Hajas fejbőrön dudor, ami nyomásra vérzik, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb. két hete keletkezett teljesen hirtelen, váratlanul egy kis dudor a fejem tetején, a hajam alatt. Akkor vettem észre, mikor hajat mostam. Nemigen törődtem vele, mert azt hittem, pattanás. Ma reggel aztán tudatosult bennem, hogy nagyobb, mint volt, és amikor megnyomtam, vérzett. Rendesen összevérezett egy zsepit... azóta mondjuk valamivel kisebb. Mi ez? Most tényleg pattanás, vagy valami más? Dokihoz kellene vele mennem? Bőrgyógyászat, vagy hova? Vagy magától elmúlik? Kicsit megijedtem.

24/L

2013. febr. 22. 10:54
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Begyulladt hajhagyma - ugyanaz mint a szőrtüsző csak pepitában - most kinyomtad, 2 nap múlva meg már meg sem fogod találni. Elég jól tud vérezni, mint miden seb a hajas fejbőrön, de kár vele bárhová rohangászni.
2013. febr. 22. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!