Nagyon ciki, ha az alsónadrág/bugyi a nap végére barna foltos lesz?
10:31-es: Én a nap végére dolgot azért értelmeztem (és akármit mondasz, akkoris így gondolom) úgy, hogy egész nap, mert az ember segge ha egyszer szaros, akkor nem egyik pillanatról a másikra lesz az. Nem úgy, hogy hazaér és hopp, egyszercsak megjelenik, hanem a nap folyamán valamikor odakerül és utána egész nap úgy járkál.
És még mindíg tartom magam ahoz, hogy igenis meg lehet oldani, hogy ne legyen szaros a gatya. Mondom, nekem 19 év alatt egyszer sem lett olyan, úgyhogy velem senki nem próbálja elhitetni, hogy az ilyesmi előfordul néha, mert ha én képes vagyok odafigyelni rá, akkor bárki más is.
Egyébként nyugi, senki nem gondolta, hogy cigány lennél. És szerintem csak azért lettél leszavazva mert a te helyzeted egészen más, az aranyered miatt.
Igen, ráéreztél, tényleg tanulok, de egy percig ne hidd, hogy van időm WC-re járogatni. 5 perces szüneteink vannak, amikbe örülök ha még becsöngetés előtt elérem a következő órát az iskola másik végébe. Örülök, ha 5 óránként eljutok WC-re, pedig nekem eléggé kicsi a hólyagom. A bél panaszaimról ne is beszéljünk (öröklötten puffadós és hamenéses vagyok).
Szóval még mindíg tartom magam ahhoz, hogy egy kis odafigyeléssel megoldható a dolog. Technika kérdése. Nekem megy, másnak is kell mennie.
Nem ciki! De kellemetlen.
A nagydolog elvégzését követően a záróizomzat között maradhat széklet, ezt törölgetéssel nem lehet kivakarni, csak a lyuk környékér véresre csiszolni.
- Mindenkinek egyéni, hogy mennyi marad ezen a részen, a széklet állagától és egyéni testi adottságtól függ. -
Nagydolog elvégzését követően, a kád szélére ülve, zuhanyrózsával (langyos vízzel, alacsony nyomású permettel) kell kimosni a lyukat, a mutató és hüvelykujjal szét kell kicsit nyitni a külső izmot és megzuhanyozni a lyuk belsejét, nem kell félni, a víz nem megy be a végbélbe, ha nem nagy a víznyomás és nem egy sugárra van állítva a zuhanyrózsa.
Amennyiben nincs valamilyen betegség vagy eltérés, akkor ez megoldja.
Érdemes elolvasni, nem egyedül álló eset az ilyen. Lényegében hígabb a székleted a kelleténél, tehát keményíteni kell rajta és akkor nem lesz foltos. Mert ugye, ahogy én itt kivettem nem zárnak rendesen a végbél záróizmai és emiatt lesz foltos, büdös a fenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!