Nagyon ciki, ha az alsónadrág/bugyi a nap végére barna foltos lesz?
töröld ki jobban, kilehet azt normálisan is törölni.
hapedig ennyire nemmegy, akkor vegyél vmi jobbminőséű wc papírt, vagyilyen babáűknak való popsitölrőt, és a legvégén még azzalis töröld át
Egy darab wc-papírt bevizezel a csapnál, és a törölközés végén azzal is alaposan áttörlöd a feneked.
Egyébként ez olyanoknál szokott előfordulni, akiknek aranyere vagy hasonló végbél-problémája van, tehát nem mindíg hanyagság okozza.
Hat nagyon ciki, persze!
En probalok zuhanyzas elott elmenni wc-re, vagy nedves popsitorlot hasznalok, es kesobb ujbol zuhanyzok.
Mar millio fele popsitorlot lehet kapni, nemcsak babaknak valot. DM, Rossmann...stb. polcai roskadoznak a a nedves torloktol, szoval ebben a modern vilagban sz.ros gatyaval jarkalni igencsak igenytelenseg!
18:32 Itt senki sem azokra gondolt, akiknek aranyere van, mert ilyenkor megérthető a dolog. Arról pedig senki nem beszélt, hogy "húúú, mekkora gáz a tolókocsisoknak törölgetni kell a seggét." Az megint egy teljesen más kategória. De normál esetben az embernek nem lesz sz*ros a gatyája, ha rendesen kitörli. Bocsánat, de igenis ciki a dolog, mert senki ne mászkáljon úgy, hogy kb belesz*rt a gatyájába, úgy néz ki. Nem csak azért mert gusztustalan hanem azért is, mert nem higénikus. Az orrodat is kifújod egy zsepibe ha taknyos és nem csak úgy a vakvilágba lógatod a fikát az orrodból.
Én 19 éves vagyok, de utoljára a pelenkámba hagytam barna csíkokat. Igenis megoldható, hogy ne legyen olyan, ha az ember egy picit is odafigyel rá.
Ifa fékcsík? :D Hehe :D
Hát nem valami higiénikus, jobb, ha valaki kitörli. Ha néha-néha előfordul az még nam akkora gáz, de ha folyotn olyan, fosási tünetek nélkül, az már komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!