Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bele ittak a Listerine szájvíz...

Bele ittak a Listerine szájvízembe. Lehetek beteg?

Figyelt kérdés
Reggel anyám titokban bele ivott a Listerine szájvízembe, de rájöttem, mert éreztem az illatát és habos is volt a víz (vagy micsoda) ami benne van, más pedig nem használ ilyet itthon. Közben meg össze vissza krehácsol, ki tudja milyen influenzája vagy egyéb nyavajája van, most meg nem merek vele öblögetni, pedig elég drága volt és kb 10ed része fogyott csak el ebben a pár napban mióta megvan. Lehet tőle bajom, ha ezek után ezzel öblögetek?
2013. febr. 22. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért, biztos hogy anyukád beteg? Mert az, hogy van egy kis náthája, semmit nem jelent. Ha influenzája lenne, akkor 40 fokos lázzal és ízületi fájdalmakkal fetrengene az ágyban. Nem lesz semmi bajod. Kissé paranóiás vagy, nem? Vagy hipohonder vagy nem tudom mi bajod van... Meg miért undorodsz a saját anyukádtól ennyire? Ő szoptatott amikor kicsi voltál, te meg így viszonyulsz hozzá? Ez bunkóság, már bocs. Ha nincs semmi baja, csak köhécsel, akkor a világon semmi bajod nem lesz. Náthát elkaphatod a buszon, a metrón, a boltban az utcán...vagy sehova nem jársz????
2013. febr. 22. 11:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Az a bunkóság hogy életemben először van ilyen szájvizem és azt is megvedelik. Vegyen magának, én munkanélküli vagyok, örülök ha a kaja kikerül nagy nehezen, ezt meg ajándékba kaptam nem hiszem, hogy bele kéne innia (főleg kérdezés nélkül). (bár lehet poharat használt nem tudom, remélem igen)

Amúgy azért gondolom hogy beteg mert egész héten arra panaszkodott hogy mennyire fáj a feje meg a torka és ma már dolgozni se ment, biztos valamit össze szedett valamit a sok gyerektől, mert óvónő. Én meg nagyon nem akarok beteg lenni, mert a gyógyszert nem tudnám kiváltani.

2013. febr. 22. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó, abban igazad van, hogy megkérdezhetett volna téged. De miért nem kérded meg tőle, hogy használt-e poharat, vagy a kupakból ivott-e vagy mit csinált? Ha ennyire félsz...Különben nem kell egyből gyógyszerért szaladni, én is voltam idén náthás többször is, egyszer se vettem be gyógyszert. Meleg tea, kamillás gőzölés és slussz pássz.
2013. febr. 22. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
A Listerine antiszeptikus - pont arra jó, hogy kiirtsa a kórokozókat, u.h. ritka peches vagy, ha azon átadva fertőződsz meg. (a Burkholderia-ra most ne térjünk ki, gondolom nincs cisztás fibrózisod.) Ha pesti vagy, akkor szerezd be a kinai piacon, a literest 1500ft-ért adják, én is ott veszem, a DM-ben 1300 a félliteres.
2013. febr. 22. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!