Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mi lehet? (kép)

Szerintetek ez mi lehet? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

A teteje picit olyan sárgás-kékes, mintha beütöttem volna, de viszket mint a szúnyog csípés, de ilyen 3x3 cm-es nagyságú.

Mi lehet ez?

2009. szept. 7. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
gyulladt goc lehet, az orvos be ereszti valami kremmel a tetejet, es utana par nap mulva vag ra egy kis rest,hogy kitudjon tisztulni a seb,es ad ra kremet amit bele kell kenni,es bekell kotozni.menj el a hazi orvoshoz
2009. szept. 7. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
A napokban hallottam hogy a szúnyog parazitákat is terjeszthet állatokba, bár azt nem tudom hogy az embernél is előfordul -e. Annyi biztos hogy valami csípés és elfertőződött, egy orvosi vizsgálatot megér.
2009. szept. 7. 11:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ilyesmi, mert nem fáj, és nem puklis, csak folt és viszket.
2009. szept. 7. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyenem volt/van!!!! Egyik éjjel jött ki rajtam, én sem tudtam mi lehet. Kentem fenistillel, de nem sokat segített rajta. Kb 2 hete van ott, már halványul, de hámlott is meg minden :D Elég durva, én az ufokra fogtam.
2009. szept. 7. 11:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Idén rajtam is volt kettő. Én pókcsípésnek véltem, mert nem egyszer találtam az ágyamban döglött pókot. Igazából csak néha viszketett. Aztán bebarnult a folt, és picit hámlik. De ha egy-két napon belül nem javul, szerintem mutasd meg bőrgyógyásznak.
2009. szept. 7. 13:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!