Másfél hónapja érzem, hogy valami nincs rendben, mi lehetne a megoldás?
Lehet epe baj is.A gyomrod sosem fájt?
Mert nekem is voltak hasonló tüneteim,2 évig húztam a vakbélgyulladást....(azt még az ellemségemnek sem kivánom,jó,hogy még élek...)
2 évig...érdekel?Leirom...
Amikor az első ''roham''jött kb.2009 februárja volt.Az úgy el is múlt.
Majd legközelebb 2 hónap múlva újra.Akkor már elmentünk a sürgősségire,de nem csináltak velem semmit.Bár gyanakodtak a vakbélre,de az eredményem nem azt mutatta,hogy nagy gyulladásom lenne.Hazaküldtek.El is múlt.Majd terhes lettem,az idő alatt is egyer begyúlladt.2009 novembere.Szerencsére vigyáztak rám az égiek.Majd 2010 novemberében még egy roham jött.Azt mondták valszeg epe.De az annyiba is maradt.
Majd 2011 májusában szörnyű fájdalmak törtek rám.Előtte meszeltünk.Előbb azt hittem fáradság,de utánna már éreztem,hogy ennek fele sem tréfa.A sürgősségin a mi kis városunkban megint hazaküldtek epebajjal.
Másnap visszamentünk,hogy a fájdalom csak nem csillapodik.
Elmentünk egy nagyobb városba a sürgősségire.Sokat szenvedtem.De ott elmúlt a fájdalom,már nem fájt,csak egyre rosszabul lettem.Elfakadt.Este 10 felé megműtöttek.
Sikerült.Végre megszabadultam tőle...utánna pár napra rá jött a feketeleves...amikor begyulladt a sebem.Állni,menni nem tudtam a fájdalomtól,de azt is legyőztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!