Másfél hónapja érzem, hogy valami nincs rendben, mi lehetne a megoldás?
Figyelt kérdés
Bocsi, hosszú lesz. Az a helyzet, hogy szilveszter után 3 nappal elkezdett fájni a jobb bordám alatt és puffadást éreztem, gondoltam epebaj a kaják/alkohol miatt, egy hét múlva mentem el orvoshoz, elküldött vérvételre, a májenzim adataim az alábbiak voltak ggt 230, got 114 (antibiotikumot is szedtem, a mellékhatások között szerepelt a májenzimek emelkedése), két hét múlva a ggt egy százassal lejjebb ment, a got is mérséklődött. De a problémák folytatódtak, volt, hogy a hátam fájt, de mint az állat, volt, hogy a bordám tetejénél jobb oldalt, ott több hétig is. Elmúltak. Aztán gombócérzés, nehézlégzés, most egy hete folyamatos hányinger de főleg evés után + telségérzet. Voltam ultrahangon, tüdőröntgenen, minden negatív, fül-orr-gégész ránézésre refluxot mondott, de a gyógyszer, amit kaptam rá, nem használ. Totál tanácstalan vagyok, egyetlen egy dolog használ, az a hideg tej. Savlekötő, rágótabletta, fájdalomcsillapító, vitaminok tömege ment már le a torkomon, gondoltam lelki okokra, másfél hétig napi kétszer fél szem xanaxot szedtem, ami azt eredményezte csak, hogy leszartam a bajomat, de attól még nem oldódott meg. Valaki tudna tanácsot adni? Gondoltam akupunktúrára, valamilyen szinten hiszek a természetgyógyászatban is. Fogyni nem fogytam, hányni sem hányok, csak az inger van meg. Örülnék nagyon, ha elmúlna. December közepén még majd' kicsattantam az energiától. 23/f2013. febr. 14. 21:17
11/23 anonim válasza:
egyetlen egy dolog használ, az a hideg tej, akkor igyad.
és ne nyavalyogj, férfi vagy! nem kislány. :D
12/23 A kérdező kommentje:
igen, egy férfi nyilván nem lehet rosszul :)
2013. febr. 14. 22:20
13/23 anonim válasza:
lehet rosszul, csak ne nyavalyogjon úgy, mint egy kislány ;)
14/23 A kérdező kommentje:
nem éreztem, hogy úgy nyavajogtam volna, különben is, az általam ismert lányok többsége már egy kis fejfájástól meg akar halni, én meg meg sem szólalok, ha valami bajom van...most is csak onnan vették észre, hogy úgy nézek ki, mint egy zombi. de ez egy anonim oldal, itt merek nyígni :D
2013. febr. 14. 22:33
16/23 A kérdező kommentje:
napi két liter víz bőven megvan
2013. febr. 14. 22:45
18/23 A kérdező kommentje:
nem jellemző, bár az előző évem nagyon sz@r volt, halálesetek a családban, ilyesmik, tehát elvileg lehetne valamilyen pszichológiai dolog is, de úgy érzem, nem az. még így is összeszedettnek hatok :)
2013. febr. 14. 22:53
19/23 anonim válasza:
Sok tünetet tud ám produkálni egy pánikbetegség.
Mononukleózisod nem volt?
20/23 A kérdező kommentje:
nem, de egy barátomnak igen, baromi magas láza volt meg tán megnagyobbodott a lépe is, kórházban kötött ki. ha az lenne, már csak végigment volna rajtam. igazából ha tippelnem kéne, valami epebajra gondolnék, de tippelgetni meg nem szeretek
2013. febr. 14. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!