Nagyon káros, amit csinálok?
Figyelt kérdés
Nagyon káros, ha egész nap SEMMIT nem mozgok? Kicsit meghíztam és nagyon zavar, de lusta vagyok, mint a dög. 21 éves vagyok, sokat tanulok és úgy néz ki a napom, hogy reggel felkelek, odaülök a számítógép elé tanulni, fel sem állok csak ebédelni, ahol szintén ülök, majd visszaülök a jegyzeteim fölé, híradóig tanulok, aztán átmegyek a nappaliba és leülök a tévé elé, azután pedig visszaülök netezni és elmegyek aludni. Tudom,hogy borzalmas és változtatnom kell róla, csak ilyen hidegben nincs kedvem kimenni, és sok a kóbor kutya is a környéken, nem nagyon merek elmenni gyalog sehova. nem tudom számít-e, de szívritmuszavarom van. szerintetek nagyon káros ez? lehet tőle komolyabb bajom később?2013. febr. 13. 22:41
11/12 anonim válasza:
Örülök, hogy jól esett! (Egyébként tényleg sokkal több értelme van rövidebb ideig, de intenzíven edzeni, mint két órát ugrabugrálni.) A jóga meg azért is jó, mert kitartott mozdulatokat/pózokat kell csinálni, ami ugyan könnyűnek látszik, de azért rendesen igénybe veszi az izomzatodat! Iktass be még mellé pár fekvőtámaszt és szabályos guggolást is, kitörést és akkor még pluszban jót teszel a testednek deréktól lefelé :)))
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hálás vagyok a tanácsokért! :)
2013. febr. 14. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!