Szerintetek ez komoly? Nagyon beteg anyukám?
Azért nem válaszolt senki, mert erre a kérdésre mi itt nem tudunk választ adni. Ezt csak a megfelelő vizsgálatok alapján orvos tudja megmondani.
Sajnálom, hogy ilyen beteg anyukád és remélem, hogy ebből is fel fog gyógyulni, mint a vastagbél daganatból, de ezen kívül én sem tudok mondani semmit.
Bocsi, csak most vettem észre, hogy írtál. Ami a tüdejében van, nem biztos, hogy daganat.
Más tumormarkert nem néztek?
CA 72-4?
CEA?
NSE?
Ezek szoktak emelkedni a tüdőráknál. A CA 19-9 az emésztőrendszeri rákoknál emelkedik. Lehetséges a hashártyán, hasnyálmirigy, vagy gyomorrák esetén emelkedés. Bár a tüdőrák esetén sem kizárt emelkedés, ha az, áttét következménye. Milyen szinten emelkedett, azt tudod? Tehát mennyi volt, és mennyi lett? Mennyi idő telt el a 2 vizsgálat között?
A vastagbélrák első körben a májnál szokott áttétet adni, és a 2. helyen szerepel a tüdő. Nézték a máj enzimeket? GOT, GPT, gammaGT, alkalikus foszfatáz (ALP)?
Szívesen segítek privátban, ha van olyan kérdésed, amit nem érintettem.
Akkor nem volt komolyabb?
Mennyi idős az Anyukád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!