Miért fáj jobban mióta szedem a gyógyszert?
Szóval két hete voltam orvosnál mert fáj a térdem egy ideje meg "kattog", és megállapította, hogy porcpuhulásom van és felírt egy gyógyszert. Azóta amióta szedem egyre jobban fáj a térdem, régebben sosem fájt ennyire még állás közben is hasogat...Szeretnék visszamenni az orvoshoz és elpanaszolni neki e anyukám azt mondja ez így normális mert erősödik a csontom...Szerintetek tényleg ez lehet a baj? Vagy az miatt van, hogy csütörtökön futottam tesin (mert igazából fel vagyok mentve ez miatt futásból de a tanár azt mondta nem árt meg)? Volt már valaki hasonló helyzetben?
Léci segítsetek ha tudtok!
Nem hiszem, hogy a tesi tanárnak igaza lett volna. Ilyenkor nem kéne terhelni, nem ok nélkül erősödtek fel a fájdalmaid.
Én elmennék az orvoshoz újból, vagy hívasd fel anyukáddal, hogy valóban elfogadható-e ez az állapot!
Futás előtt is fájt de nem ennyire. Ugye csütörtökön volt tesi, pénteken semmi , szombaton se semmi aztán ma reggel alig bírtam felkelni az ágyból :S
Jah és 3 havit íratott fel és utána kell visszamennem!
Muszáj volna most visszamenned az orvoshoz. Kérni írásban felmentést a testnevelési órák alól, hogy ne állíthasson be a tanár futni, ill. megbeszélni a fájdalom erősödését.
Ha az osztályfőnököddel jól kijössz, próbálj vele is beszélni a felmentésről. Hátha tud segíteni a tesitanár megpuhításában.
Nem tudom hány éves vagy. Az én lányom felsős korában volt, hogy egyedül is elment a háziorvosához. Anyukáddal úgyis voltatok már egyszer, most kérj időpontot, viszed a tb-kártyádat és elintézed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!