Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fáj jobban mióta szedem...

Miért fáj jobban mióta szedem a gyógyszert?

Figyelt kérdés

Szóval két hete voltam orvosnál mert fáj a térdem egy ideje meg "kattog", és megállapította, hogy porcpuhulásom van és felírt egy gyógyszert. Azóta amióta szedem egyre jobban fáj a térdem, régebben sosem fájt ennyire még állás közben is hasogat...Szeretnék visszamenni az orvoshoz és elpanaszolni neki e anyukám azt mondja ez így normális mert erősödik a csontom...Szerintetek tényleg ez lehet a baj? Vagy az miatt van, hogy csütörtökön futottam tesin (mert igazából fel vagyok mentve ez miatt futásból de a tanár azt mondta nem árt meg)? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Léci segítsetek ha tudtok!

2009. szept. 6. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a tesi tanárnak igaza lett volna. Ilyenkor nem kéne terhelni, nem ok nélkül erősödtek fel a fájdalmaid.

Én elmennék az orvoshoz újból, vagy hívasd fel anyukáddal, hogy valóban elfogadható-e ez az állapot!

2009. szept. 6. 15:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Sztem sem volt igaza a tanárnak de én már félek tőle sose szeretett és most még jobban utál ez miatt.De hiába mondom anyunak nem érdekli azt mondja ez normális. Vele nem lehet beszélni azért is könyörögnöm kellett fél évig, hogy megnézessem a térdemet. De azért próbálkozok.
2009. szept. 6. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
A futás előtt is jobban fájt vagy a futástól? Mindenesetre tartsd be az orvos utasítását és ne fuss, ha egyszer nem szabad. Az egészséged fontosabb, mint a tornatanár irántad érzett érzelmei. A gyógyszert szedd még két hétig, nem hinném, hogy az okozza a fájdalmat, inkább csak még nem volt ideje kifejteni a hatását. Aztán menj vissza az orvoshoz, hiszen úgyis fel kell íratni a következő adagot, vagy több havit írt fel?
2009. szept. 6. 15:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Futás előtt is fájt de nem ennyire. Ugye csütörtökön volt tesi, pénteken semmi , szombaton se semmi aztán ma reggel alig bírtam felkelni az ágyból :S

Jah és 3 havit íratott fel és utána kell visszamennem!

2009. szept. 6. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Muszáj volna most visszamenned az orvoshoz. Kérni írásban felmentést a testnevelési órák alól, hogy ne állíthasson be a tanár futni, ill. megbeszélni a fájdalom erősödését.

Ha az osztályfőnököddel jól kijössz, próbálj vele is beszélni a felmentésről. Hátha tud segíteni a tesitanár megpuhításában.

Nem tudom hány éves vagy. Az én lányom felsős korában volt, hogy egyedül is elment a háziorvosához. Anyukáddal úgyis voltatok már egyszer, most kérj időpontot, viszed a tb-kártyádat és elintézed magad.

2009. szept. 6. 15:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Van írásos felmentésem futás alól olyan, hogy ameddig bírom addig futhatok, valószínűleg azért futtatot a tanár. 15 éves vagyok. Egyedül meg nem is mehetek az orvosomhoz, mert 50 km-re van Pesten, mi meg vidéken lakunk. Nem engednének. De már beszéltem anyuval és azt mondta, hogyha hétvégéig nem változik akkor elmegyünk!
2009. szept. 6. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!