Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Másnak is van olyan? Ha...

Másnak is van olyan? Ha beleülök 1 forró kádba, rövid időn belül elkezd viszketni a fejem.

Figyelt kérdés

2013. febr. 11. 23:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

én már voltam fejbőrvizsgálaton,én gyönyörű,egészséges a fejbőröm,sőt,még a hajam is,mégis ha izzadok,vagy túl meleg van,viszket egy-két ponton.

ÉS AKKOR MI VAN ?????

lépj már túl rajta, tök normális dolog.de szerintem neked pszichésen van problémád. ez sem vicc,nézz utána,hogy pszichésen is tudsz viszketést generálni. ez mondjuk átjön az írásaidból...............

2013. febr. 15. 12:59
 22/24 anonim ***** válasza:
én = és
2013. febr. 15. 13:00
 23/24 A kérdező kommentje:
Még mindig nincs megértve. Engem maga a jelenség érdekel. Nem annyira az hogy viszketek. Annyira nem zavaró, és másoknak is van ilyen. De engem annyi érdekel, hogy ez mitől lehet. Én azon kevesek közé tartozom, akiknek nem elég az a válasz, hogy CSAK.
2013. febr. 15. 18:23
 24/24 A kérdező kommentje:
De ha még mindig nem érthető, szólj, mert én (tényleg szívesen) elmondom még másféleképpen is.
2013. febr. 15. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!