Sose vagyok szomjas, szinte alig iszok, ha sikerül is átszalad rajtam. Menjek vele orvoshoz?
Az a helyzet, hogy szinte sosem vagyok szomjas. Maximum nyáron, ha izzadok, de akkor se fogy el még 1 liter víz sem. Ilyenkor meg aztán van, hogy eltelik úgy egy hét, hogy nem iszok. Reggel nagy bögre kávé, kb minden nap egy alma, némi yoghurt, még ezekben talán van folyadék, de amúgy semmit nem iszok. Ókor ha lecsúszik egy pohár víz. Még fűszeres ételek után se kívánom, max egy kortyot. Sőt, ha alkoholt iszok buliban és esetleg nem is keveset másnapra ki kéne száradnom, de max hajnalban gyötrően szomjas vagyok ám egy korty elég, nem kívánok többet. Pedig az alkohol szárít, innom kéne, mint a fene, de nem megy. Ha kiteszem a palack vizet kb fél litert leküzdök pár óra alatt és már hányingerem van.
Ha levest eszek, iszok egy bögre teát azonnal rohanok pisilni, minden folyadék átszalad rajtam.
Menjek ezzel dokihoz? Eddig a laborjaim jók voltak, de egy vesekövem már van, pedig csak 22 vagyok.
Ha ilyen kevés folyadékot iszol ne csodálkozz, ha veseköved van. Sokan nem kívánnak meginni 2 l-t, de megteszik. Lesz ott még több kő is.
Rajtam is átfolyik a víz, úgyhogy én akkorra időzítem az ivást, amikor itthon vagyok, nem dolgozok stb. Aztán lehet rohangálni a wc-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!