Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most kezdenék neki a kondizásn...

Most kezdenék neki a kondizásnak és hogy álljak neki?

Figyelt kérdés

6 éves vagyok 183 CM 65 KG Tömeget szeretnék növelni.

[link]

[link]

melyik testömeg növelő érné meg inkább?

2013. febr. 7. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Az első link egy kalap sz*r, nagyrészt cukorért adod a pénzt. A másik szintén.

Ne ezekkel kezdd a kaját rakd rendbe,

Látszik hogy nem vagy még képben ezekkel a dolgokkal.

Ha tápkieg kell akkor én a tejsavófehérjét venném, de ez kiegészítő, ha nincs rendben a kajád semmit nem fog érni.

2013. febr. 7. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:

nagyon kérlek, ne használd ezeket. Ezzel csak generálnál magadnak egészségügyi bajokat amik később jelentkeznének. Lehet, hogy sokkal gyorsabban és látványosabban növekednének az izmaid, de ezek gyorsabban visszaapadnak. A másik, egyik osztálytársam is szedett ilyeneket, megnőttek az izmai igaz, de ilyen aránytalan hurkák lettek a karjaiból...Még olyan időszakban amikor termelődnek növekedési hormonok a szervezetben, nagyon nem ajánlott ilyen szereket használni.

Ezek nélkül is lehet nagyon eredményesen gyúrni, anélkül hogy nem basznád szét a szervezeted ezekkel. Kondi terem sem kell. Kezd el otthon. Fogj egy szivacsot, meg 5kilós súlyzókat, és jó gyakorlatokkal nagyon szépen ki lehet dolgozni a felsőtestet. Naponta felülés 40-80 db, fordítva törzsemelés 120db, fekve súlyzókinyomás 100-200db, állva hónaljhoz súlyzóhúzás 80db, stb.. Keress gyakorlatokat amik kifejezetten adott izomcsoportokat mozgatnak meg.

2013. febr. 7. 18:13
 3/4 anonim ***** válasza:
előző vagyok, kifelejtettem, hogy jó kiadós étkezések is kellenek ehez, párizsisszendviccsel nem fog működni. Jó ha most elkezded, ilyenkor határozódik meg a testalkatod.
2013. febr. 7. 18:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves második és harmadik hozzászólást író!

Kérlek ne adj homályos tanácsokat neki, amit leírtál testépítő szempontból semmit sem ért. Amiket leírtál nagyon messze van a valóságtól. Ne tévútra tereld a kérdezőt, boltban kapható tömegnövelő nem szteroid.

Szteroidok nevezik a tesztoszteron hormonra hasonlító gyógyszergyári készítményeket ebben a sportban (ami sokszor nem gyógyszergyári hanem hamisítvány). Valószínűleg ezzel kevered össze. A kérdező viszont tömegnövelő készítményről kérdezett.

Az általad leírt edzés nem alkalmas izomnövelésre.

2013. febr. 7. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!