Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mesterségesen el lehet ájulni?

Mesterségesen el lehet ájulni?

Figyelt kérdés
tehát h elájultatom magam
2009. szept. 4. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Már megint te vagy az? Ma már ez a 2. ugyanilyen kérdés+
2009. szept. 4. 21:12
 2/7 anonim válasza:
46%
Magadat nemtudod ,de ha mástól kérsz segítséget akkor megoldható. Összeszorítja a mellkasod és amikor elenged venned kell 1 hirtelen levegőt:)
2009. szept. 4. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

Igen. Leírom a receptét, de ha lehet ne próbáld ki, mert ha jól tudom nem kap levegőd közben az agyad...

Legugolsz

Szaporán veszed a levegőt (hiperventillálsz)

Hirtelen felállsz

Elkezdsz erőlködni (mintha fújnád ki a levegőt)

Kész a házi ájulás... :D

Mi ezt magyar dolgozat közepén játszottunk meg, volt pár hülyegyerek akinek nem volt veszteni valója és bevállalta... :) 15f

2009. szept. 4. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
apukám mesélte hogy a suliban volt egy osztálytársa, aki rendszeresen megnyomott a nyakánál egy pontot, és az óra közepén kidölt a padból. nagyon spécin kifejlesztette a dolgot. de hogy ezt h kell csinálni azt nem tudom :)
2009. szept. 4. 21:16
 5/7 A kérdező kommentje:

1. nem én uj vagyok sose tettme föl kérdést csak mesélte egy ismerősöm h ha kell bármikor el tud ájulni.

szivesen kipróbálnám XD

2009. szept. 4. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
csinálj kb 100 guggolást és mikor már majdnem megdöglesz tiszta erőből feszíts rá a mellkasodon, de ha lehet ágyon csináld. amúgy én még sosem próbáltam lehet nem is működik, bár állítólag igen de legyen valaki melletted, és nem is ajánlom hogy kipróbáld, de ha mégis akkor se egészséges mert lehet h rosszul esel és öntudatlan állapotban le tudod nyelni a nyelved meg hasonlók
2009. szept. 4. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
60%
Na jó a sok agyatlan aki meg még tippeket is ad, láttam már ilyet és sajnos úgy sikerült, hogy amikor az illető elájul sikerült letenni úgy, hogy betörte a fejét, na a mi iskolánkban így lett vége ennek a szalma vagy xéna fene tudja mi a neve fogásnak, egy "haszna" volt, hogy akkor elmesélte a doki hogy ez egy fajta oxigén hiányos állapotot idéz elő az agyban igy súlyos következményei is lehettek volna, uh így játsszatok meg osszátok a tanácsokat...
2009. szept. 4. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!