Ellehet ájulni attól, ha valaki nagyon szomorú?
Figyelt kérdés
Nagyon elszomorodtam, és hirtelen olyan érzésem volt, hogy mindjárt elájulok... pedig nem idegesített fel semmi, meg ehhez hasonlók.2011. jan. 10. 22:30
1/6 anonim válasza:
elég ha a vérnyomásod lemegy túlzottan,ahhoz meg bármi elég
2/6 anonim válasza:
Pszichés hatások sokmindenre képesek. Érzelmek okozta ájulást eddig csak ijedelem-undor (pl. csúnya seb látványa) kapcsán láttam, de ki tudja...
3/6 Mandula11 válasza:
Hát, nem hiszem, hogy szomorúságtól elájulnál. Ha társul hozzá az, hogy leesik a cukrod mondjuk, attól elájulhatsz. Nem voltál nagyon éhes?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, előtte ettem. Egyébként egy nagyon-nagyon érzékeny ember vagyok, ez nem állhat a dologban?
2011. jan. 10. 22:45
5/6 anonim válasza:
Én is nagyon érzékeny vagyok és amikor erősebb negatív hatás, rossz hír ér akkor annyira kétségbe tudok esni hogy pánikszerű állapot lesz rajtam úrrá, légszomjam lesz és olyankor engem is környékez az ájulás, sötétedik a világ körülöttem. Elájulni nem szoktam de le kell ülnöm ilyenkor az biztos. De ha téged nem ért erősebb negatív dolog akkor én is vércukorszint ingadozásra tudok gondolni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. jan. 10. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!