Szerintetek ez betegseg? Ha igen mi a neve?
Figyelt kérdés
Ha valaki megserul es en meglatom a seruleset, nekem is elkezd ugyanott fajni, ahol neki. Nem arrol van szo, hogy a sebektol felek vagy ilyesmi, hanem komolyan erzem a fajdalmat.2013. febr. 4. 08:33
1/3 Antimod válasza:
Miért volna betegség?
Empátiának hívják, és nálad kifejezetten erőteljesen jelentkezik, fizikai szinten is megnyilvánul.
2/3 anonim válasza:
Ha tévében látod a sérülést, akkor is fáj?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem, az nem igazan szokott. Legalabb is eddig nem vettem eszre. De amikor utoljara neztem egy horrort (A motel), ahol egy pszichopata kinozza az embereket, ott ereztem, de annyira, hogy elsirtam magam. De ott tenyleg brutalis dolgokat csinalt a pasi...
2013. febr. 4. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!