Gastro kérdése:
Használ valaki hidegen sajtolt olajokat? A kár étkezési céllal, akár csak úgy magában fogyasztva betegségre vagy betegség megelőzésre? Ha igen, akkor melyiket és milyen véleménnyel van róla?
Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 14:14
1/1 anonim válasza:
napraforgóból, repcéből, lenmagból szoktam készíteni. repce olaj pld nagyon jó ízt ad a krumplipürének. napraforgóolajból szoktam a rántotthús sütő serpenyőbe tenni zsírral felesben. lenmagolaj az hashajtó enyhén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!