Hogy lehet leszokni az önvagdosásról?
kb egy éve csinálom, és féléve lett rosszabb.
kérem senki ne szóljon meg emiatt :(
Szólj a hozzád legközelebbi embereknek hogy krízis helyzetben vagy, ha még nem tetted.
Aztán én még keresnék egy klubot ahol hasonló emberek találkoznak, vagy legalább a neten fórumot ilyesmit. Szerintem sokkal könnyebb úgy túllenni az ilyeneken, ha kapcsolatban vagy olyanokkal, akik szintúgy benne vannak, vagy már kijöttek a gondból.
pl találtam egy ilyet, nemtudom ez milyen, de valami ilyesmire gondolok.
Szia!
Én is csináltam, de szakemberhez fordulni/bárkinek szólni nehezebb, mint azt gondolnák. Azóta rájöttem, hogy senki, ismétlem senki sem ér annyi, hogy a baromságai miatt vagdosd magad.
Butterfly project: Egy hülye játéknak tűnhet, és persze nem mindenkinek válik be, de szerintem egy próbát megér.
Minden alkalommal amikor vagdosni akarsz fogj egy tollat/filctollat és rajzolj egy kis pillangót oda, ahol meg akartad vágni magad.(Másokat is megkérhetsz, hogy rajzoljon neked egyet.)
Nevezd el a lepkét valakiről akit szeretsz, vagy akiről tudod hogy törődik veled. Ne mosd le a pillangót, mert azzal megölöd.
Ha vagdosni kezdessz mielőtt a rajz lekopik, azt jelenti "megölted" a lepkét. Ha már több pillangód is van, a vágás megöli az összeset. Szóval, ez a "butterfly project"...
Meg még a zene segített sokat, mikor fel mertem vállalni, hogy nem azokat a bandákat szeretem, mint a többség.
Sok sikert, ne add fel, mindig van kiút!
Mmmmm... :(
S hogyhogy mégszarabblett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!