Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyit lehet kibirni wc-zés...

Mennyit lehet kibirni wc-zés nélkül?

Figyelt kérdés

olyan betegségem van ami idegi alapú és nem tudok idegen helyen wcre menni. a suliba se tudok, napi 9 órát bennt kell lennem. ha nem iszok semmit, akkor talán kibirom, de nagyonr rosz. tudom hogy ez nagyon nem jó de nemtudok mit tenni

van még igy valaki???:(:(

2009. szept. 1. 22:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Tulajdonképpen nem is tudom, hogy mennyi időbe tellett, fokozatosan sikerült több év leforgása alatt. Nemrég szültem és a terhesség alatt végképp nem érdekelt semmi, csakhogy mielőbb eljussak az illemhelyre. 26 vagyok
2009. szept. 2. 22:42
 12/13 anonim ***** válasza:
nem, ez tényleg nem normális viselkedés. jól tettem ha azt írtam szánalmas. nem vagy te vadállat hogyha egy kis stressz ér leblokkolsz. milyen dolog már ez? és mit csinálnál ha összezárnának pár napra közvetlen közelről egy csapat emberrrel? úgy tojnál köztük néhány nap után mint a kiskutya ne félj. olyan nincs hogy nem tudsz. idegi alapú...idegi alapon nem azon kéne paráznod hogy jajj meghallják, jajj büdii..meg ami hasonló indokokat kitaláltok...ezért inkább nem iszol semmit. sok eszed van, nem azért...hajrá csak így tovább egyenes út a vesekő felé, az még a kellmes dolgok egyike:) nem mondom én nem "stresszelek" ahogy ti hívjátok (mert ez nem stressz) idegen helyen, én is nehezebben ürítek magamon. de akkor is produkálok valamit mert bennem van hogy annak ki kell jönnie, csak anyagcsere. szóval..ez gáz , hülyeség, és nagyon buta dolog. ne parázz ennyire mert felelsleges. ember vagy szerintem te is mint akárki más
2009. szept. 2. 23:52
 13/13 anonim ***** válasza:

nálam a nmagywc a gondo

táborban voltam a nyáron egy hétig... és csak egyzser

de úgy, hogy felkeltem hamarabb,amikor mindnki aludt és úgy

nagyon megnehezíti az életet

2009. szept. 3. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!