Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyit lehet kibirni wc-zés...

Mennyit lehet kibirni wc-zés nélkül?

Figyelt kérdés

olyan betegségem van ami idegi alapú és nem tudok idegen helyen wcre menni. a suliba se tudok, napi 9 órát bennt kell lennem. ha nem iszok semmit, akkor talán kibirom, de nagyonr rosz. tudom hogy ez nagyon nem jó de nemtudok mit tenni

van még igy valaki???:(:(

2009. szept. 1. 22:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én meg épphogy idegesség hatására sokszor pisilek. A suliban is minden szünetben kellett pisilnem. Ha már egy szünet kimaradt, tiszta ideg voltam, vajon kibírom-e a következőig. Ha mennem kell valahová, előtte minimum 3x megyek el pisilni. Ha busszal utazok, előtte semmiképp nem ihatok, mert nem bírnám ki, míg wc közelbe érek. Ez is szörnyű. De a te eseted is! :(
2009. szept. 1. 22:19
 2/13 A kérdező kommentje:
hát jah, ez kihat az egész életemre sajna:(
2009. szept. 1. 22:23
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
ez nem szörnyű, sokkal inkább szánalmas
2009. szept. 1. 22:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Sajnos én a nehéz dologgal vgayok így.idegi alapon, úgy érzem, hogy mindig izé, nehéz dolgot kell végeznem.Reggelente már úgy vgayok, hogy el se merek indulni suliba mert úgy érzem, hogy állandóan kell.És nemtudok ellenne mit tenni és az őrületbe kerget!!!
2009. szept. 1. 22:25
 5/13 A kérdező kommentje:
mért szánalmas? erről nem tehetünk
2009. szept. 1. 22:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Első vok. Miért lenne ez szánalmas? Mindenkin máshogy jön ki az idegesség. Van, aki hány, hasmenése van, van, aki sűrűn pisil, van, aki nem tud... Kétlem, hogy neked nincs semmi bajod, ha nagyon ideges vagy...
2009. szept. 1. 22:58
 7/13 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam, de hidd el kinőhető, csak ne foglalkozz senki és semmi mással, csak saját magaddal. Ne törődj azzal, hogy kihallatszik a csorgás meg hogy százan dübörögnek ész nélkül meg hasonlók. Javaslok egy kis olvasnivalót vagy sms-írogatást ülés közben, az segít elvonatkoztatni. Tudom, borzasztó rossz, egész nap porzott nekem is torkon (nem is egészséges), de még így is megérett a vizelet, mert sok vizet tartalmaz a szervezetünk.

Aki meg azt írta, hogy szánalmas, annak biztos pukizhatnékja van izgalmában :)

2009. szept. 1. 23:31
 8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat, probálkozom, de az iskolába nagy stressz alatt vagyok egyszerűen rémálom
2009. szept. 2. 22:08
 9/13 A kérdező kommentje:
igyekszem "kigyógyulni"
2009. szept. 2. 22:08
 10/13 A kérdező kommentje:
de te utolsó válaszoló, milyen idős vagy és mennyi idő alatt sikerült magad tultenni ezen?
2009. szept. 2. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!