Milyen vitamint ajánlanátok?
Fruktóz érzékeny vagyok, vagyis nem ehetek gyümölcsöt sem zöldséget, De így félek hogy nem viszek majd be elegendő vitamint. Valamilyen multivitamin ami bevált nálatok?
16/l
Érthető az aggodalmad és elég érett gondolkodású vagy hogy gondolsz az egészségedre és a jövődre.
Nekem a Lenkei vitaminok beváltak, megfizethetőek, ár-érték arányuk kiváló. [link]
Napi 10ezer mg C-vitamin szedek és alap vitamincsomagot. Kiváló az egészségem,fitt és erős vagyok.
üdv:Dávid(21)
Kedves vesekő szakértő :) már gyerekkorom (kb 6.évem)óta szedek c-vitamint. Nem hiszem hogy valaha is okozott volna embernél vesekövet a c-vitamin. Semmi bizonyíték nincs rá!
Ez egy nagyon rossz tévhit és berögződés az emberekben,amelyet a gyógyszerlobbi terjeszt és úgy mutatja be mint egy tudományos dolgot holott ez alaptalan.
A c-vitamint pont azért kell nagy mennyiségben bevinni,mert vízzel ürül. 2 óránként veszek be 1000mg-ot és így mindig fitt vagyok és egészséges.
Ajánlom figyelmetekbe ezt a videót,szerintem gondolatébresztő: http://www.youtube.com/watch?v=6rue1-2w4Ak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!