Félek! Milyen következményei lehetnek ha ezt lenyeltem?
Figyelt kérdés
Véletlenül lenyeltem az eldobhatós műanyag villának 3 fogát, mivel beletört az ételbe ahogy vágtam. kettőt nem is vettem észre, hogy lenyeltem, a harmadiknál éreztem, hogy valami kemény van a számba és mire észbe kaptam már le is csúszott.Utána kicsit görcsöltem és megfeszült a hasam, de szerencsére ez nem tartott sokáig. Nagyon félek, hogy kiböki a beleimet, vagy más fontos szervet, mivel az ilyen villáknak éles foguk van.2013. jan. 25. 22:21
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem érdemes lenne néhány napig átkutatni a székletedet, hogy megbizonyosodj róla, hogy mindegyik távozott a szervezetedből.
Mást nem hiszem, hogy tehetsz a várakozáson kívül. Ha fájdalmat éreznél, akkor azonnal fordulj orvoshoz, és szerintem akkor is, ha mondjuk 3-4 nap múlva sem találtad még meg az összes darabot.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem lesz bajod,azért kérdezd meg az orvostudakozo.hu-n!
3/3 anonim válasza:
A görcs a félelemtől volt, nem hiszem, hogy bajt csinálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!