Beleforrhat üvegszilánk a sebbe? Annak milyen következményei lehetnek?
Figyelt kérdés
Egy kis üvegpohár eltört a kezemben és elvágta itt-ott a tenyeremet. Egyik sem volt durva seb, véreztek egy kicsit, de ennyi. Viszont kb egy nappal később elkezdett fájni a gyűrűsujjam alatt a tenyérnek az a párnás része (nem tudom máshogy mondani), ahol van egy seb és ha hátrahajlítom vagy kinyújtom az ujjamat, fáj, feszül. Elképzelhető, hogy beleforrt egy üvegdarab a sebbe? Tényleg nagyon apró seb, három milliméteres karcolás és nem is volt mély. Meg kellene nézetnem orvossal vagy nyissam fel én? Baj lehet, ha benne hagyom? Vagy nincs is benne üveg, csak szimplán fáj és el fog múlni?2013. jan. 25. 21:40
1/3 anonim válasza:
Pár napon belül el kell kezdenie gyógyulgatni, ezt elősegítheted pl tetran kenőccsel. Ha nem múlik el és gennyes, akkor vagy elfertőződött, vagy van benne egy üvegszilánk, de szerintem mivel egy 3 mm-es sebről van szó, csak simán gyógyul.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2013. jan. 27. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!