A munkahelyemen bárki bármikor rágyújthat bárhol, mit lehetne tenni ez ellen?
Ha bejelented, az ki fog derülni. De ha emiatt megbüntetik a főnököt, akkor nem lesz hol dolgoznod.
Nyissatok ablakot sűrűbben.
A rendszerváltás előtt is kibírta mindenki a munkahelyi, sőt, az otthoni dohányzást. Még sem lett az embereknek különösebb bajuk. Túl van parázva ez a dohányzással kapcsolatos dolog.
Nem vagyok dohányos.
A párom munkahelyén óránként 5 perc cigiszünet van. Mindenki betartja, de ugyanennyit eldumálnak a munkaidőből a nemdohányosok, szóval ilyen szempontból mindegy.
Ne áltasd magad, kiderülne, hogy te voltál. A véleményem a sunyiságodról megtartom magamnak.
Szóval egyenesebb út lenne, és őszintébb is, ha ti hatan nemdohányzók odaállnátok a főnök elé, és megosztanátok vele a problémát, és együtt tízen plusz a főnök már biztos ki lehetne okoskodni valami megoldást.
És igen, abban igazad van, hogy nem szép dolog a főnöktől, hogy nem tartatja be az előírásokat, vagy a kollégáktól, hogy maguktól nem tartják be. De ha hátba támadsz és kiderül, volt munkád, nincs munkád. És még meg is utálnak.
az elsőnek üzenem, hogy 12 évet dohányoztam, úgyhogy pontosan tudom mennyire nincs túlparázva ez a dolog...
Amúgy nem sunyin kezdtem, már túl vagyunk azon, hogy megkértük a főnököt... mióta itt dolgozom (4 éve) folyamatosan kérleljük... amúgy ha főnökömet büntetnék meg azt meg sem érezné a pénztárcája... nem hiszem el, hogy egy olyan világban ahol a kocsmákból kitiltották, nincs semmi lehetőségem...
Igazad van, de kocsmákba többen járnak, mint dolgozni... :)
Őszintén szólva, ha ez nem járható út, akkor nem tudom, mi segíthetne. Munkahelyváltáson kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!