Mit gondoltok? A Csala féle varázs tea tényleg jó székrekedés ellen?
A helyzet az, hogy nagy nagy ritkán tudok menni wc-re. Konkrétan heteket ki tudok hagyni. Persze ez köszönhető a kevés táplálkozásnak és a meleg, egészséges étel mindennapi bevételének a hiánya és talán a stressznek is..
Olvastam a teáról jót és rosszat egyaránt. Engem nem is a fogyás része érdekel.. (persze -3 kg leadás sem volna rossz!)
Inkább az érdekel, hogy normális dolog-e az, hogy ennyire meghajtja az embert? Nekem kicsit riasztóan hangzik a "le sem szállok a wc-ről egész nap" szisztéma. Nekem rendellenesnek tűnik, de ugyanakkor akik ilyen problémával küszködnek mint jómagam, azoknak nagy segítség. Mégis félek picit bevállalni. Amúgy is elég beteges a gyomrom és érzékeny.. félek még jobban elrontanék valamit az egészségeben. Szerintetek bevállaljam? Ha igen, mi az a mennyiség amire azt lehet mondani, hogy "normális", és nem is kell cserébe megszakadnom az illemhelyen?
N/25
Házi praktikákat próbáltál már?Aszalt szilva,szőlő,lenmagolaj,útifűmaghéj stb.
Szerintem egyelőre ne próbálkozz ezzel a teával,főleg ha ilyen erős hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!