Mely szerek artalmasak a boromre az arckremekben?
Figyelt kérdés
20 multam, ekkortajt kezd csokkenni a hidrataltsag es a kollagenszint, ezert szeretnek elkezdeni hasznalni valamilyen kremet, rendszeresen. Nem tudom melyik a legmegbizhatobb, ami biztosan keruli az arto vegyszereket es segit megorizni borom allapotat. Barmilyen otletet szivesen fogadok, esszeru ar keretein belul.2013. jan. 20. 13:23
1/1 anonim válasza:
én 1 éve készítek itthon kozmetikumokat mert rájöttem (utána olvastam) hogy mennyi káros, felesleges, rákkeltő anyag van a kozmetikumokban.
a www.lukreciakencei.hu-ról készítek mindent, nagyon hasznos oldal :)
a legjobb krém szerintem a shea vajas alapkrém.
30 gr shea vajat és 18 gr hidegen sajtolt növényi olajat vízfürő felett összeolvasztok , teszek bele pár csepp E vitamint, tartóba teszem (régi krémes tégely) és be teszem pár órára a mélyhűtőbe, így a shea vaj nem lesz szemcsés. ennyi
ha kérdésed van írj nyugodtan
én azért választottam azt, hogy én készítem a kozmetikumaimat mert ami tényleg hatásos és vegyszermentes az nagyon-nagyon drága, amit meg a drogériákban árulnak az 1 rakás szemét, és egy forintot sem ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!