Nemrég fedeztem fel egy anyajegyet, ami eddig elvileg nemvolt rajtam. És 3-4 nap alatt nőtt. és elég furcsa, szóval elfogunk menni hétfőn orvoshoz vele. Ugye nem lesz belőle semmi baj? Nagyon félek. Sürgős!
Figyelt kérdés
Hogy zajlik le az egész dolog, a vizsgálás, meg a kivágás? Ugye nem fáj? És, ugye elküldik szövettanra, és ha esetleg rosszindulatú lenne, akkor ugye már nem lehet bajom, hiszen kivágták.???
Nagyon nagyon félek:(:(
2009. aug. 30. 09:02
11/13 A kérdező kommentje:
köszi:)
hát nagyon remélem, hogy nincs nagy gond:( tényleg attól tartok a legjobban, nehogy túl késő legyen
2009. aug. 30. 10:28
12/13 anonim válasza:
Attól hogy most nőtt, nem jelenti azt hogy rögtön rákos is. Lehet a doki azt tanácsolja hogy szedesd le, akkor meg kell tenni, ennyi. Nem szabad parázni, mert csak fölöslegesen stresszeled magad. Lassan nekem is el kéne mennem. Nekem egyetlen egy nagy foltom van a mellemen. Velem született, az utóbbi időben mintha nőtt volna. Nem áll ki, a közepe fekete, a külseje valahogy sokkal világosabb, nem vagyok megijedve de jobb az óvatosság én is kértem egy időpontot a dokitól. Nem tom mi lesz ha leszedik, ez a "szexepilem" :D Szeretem hogy ott van, de ha az egészségem érdekében leszedik, akkor persze belemegyek! :)
13/13 A kérdező kommentje:
a kiálló rész közepén van egy sötét pont utána egy majdnem bőrszínű rész és utána pirosas barnás. 9mm összesen.
2009. aug. 30. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!